www.interstilinterior.se
 Language: På Svenska | In English Startsida Om Interstil Webshop Kontakta oss      
Showroom
Missa inte vår utställning
i Eslöv. Ni är alla hjärtligt
välkomna hit.
(gäller endast återförsäljare)

Välkomna!
------------------------------------------

Håll dig uppdaterad...

Nu finns vi även på
Facebook och Instagram        Facebook     Instagram
------------------------------------------
Sommartider!
Vi har öppet som vanligt under vecka 26 - 31, men har dock mindre bemanning än normalt. Detta kan medföra något längre svarstider. Lägg gärna ett mail till order.interior@interstil.se om vi inte lyckas svara ditt samtal så kontaktar vi dig då snarast möjligt.

Ha en fantastisk sommar!

Interstil Interior AB

Vårt hem är vår fristad. Där är vi alla inredare och vår egen stil råder. Detta är en av de tankar vi har när vi bygger vårt sortiment. Våra produkter skall spegla både den rådande trenden och vad som komma skall. Interiör som skapar den lugna harmonin blandat med det strikt moderna för den medvetna. Vårt moderna hem måste vara funktionellt samtidigt som det ger utrymme för avkoppling. Det är där vi laddar batterierna. Din fristad.

Vi på Interstil Interior AB har noga satt samman ett sortiment som ger den rätta känslan, oavsett stil. Produkter med god kvalite och konkurrenskraftiga priser. Mix and Match, ett uttryck som är grundläggande för hela vårt program.

Vår passion, din interiör!


Är du en av våra återförsäljare?
Via menypunkten "Webshop" kommer du till vår webshop. Väl inne på den mobilvänliga katalogen kan du logga in för att lägga din order. Behöver du begära ut ett nytt lösenord gör du det enkelt i länken genom att ange den e-mail adress som finns registrerad hos oss. Vet du inte vilken e-mail som är registrerad är du välkommen att kontakta oss på order.interior@interstil.se.

Är du intresserad av att bli återförsäljare? Vänligen kontakta oss på order.interior@interstil.se


eXTReMe Tracker

Producerad av Noxit / Intellisite Copyright © 2003-2017 Interstil AB